Apartmani Milka su PROMIJENILI naziv u APARTMANI MARULA. Kliknite OVDJE za prijelaz na nove stranice.

Izleti:


 • Dubrovnik - srednjovjekovni grad pod UNESCO-ovom zaštitom i riznica kulturno - povijesnih spomenika, udaljen 1h i 30 min vožnje automobilom
  ...više o Dubrovniku
 • Makarska - bogati noćni život i nezaboravni provod, 35 km od Zaostroga
  ...više o Makarskoj
 • Split - drugi najveći grad u Hrvatskoj, sa Dioklecijanovom palačom, upisan u Svjetski registar kulturne baštine, udaljen 90 km od Zaostroga
  ...više o Splitu
 • Međugorje - jedno od najvećih marijinskih svetišta u svijetu, udaljeno 45 km od Zaostroga
  ...više o Međugorju
 • Mostar - kulturno i gospodarsko središte Hercegovine, čiji se stari grad sa čuvenim Starim mostom nalazi na popisu zaštićene kulturne baštine UNESCO-a, 90 km od Zaostroga
  ...više o Mostaru
 • otoci Hvar i Korčula (trajektna linija iz Drvenika, udaljenog 4 km od Zaostroga), otok Brač (trajektna linija iz Makarske)
 • Park prirode Biokovo
  ...više o Biokovu
 • Baćinska jezera - 10 km od Zaostroga

Dodatne aktivnosti:


 • skijanje na moru
 • vodeni skuter (jet ski)
 • pedaline
 • čamci (rent a boat)
 • izleti brodom uz obalu i na okolne otoke
 • tenisko igralište sa reflektorima
 • samostanski muzej
 • planinarske staze
 • staze za trčanje (jogging)
 • staze za vožnju bicikla uz obalu
 • staze za šetnju uz more
 • iznajmljivanje ležaljki na plaži
 • crkva sv. Marije (dnevne i nedjeljne sv. Mise) i franjevački samostan

Obrazac za rezervaciju:

* Apartman broj (1,2 ili 3)
- Broj odraslih
- Broj djece

Polja označena sa * su obvezna

Molimo Vas da ispunite sve potrebne podatke. Hvala!

Postupak rezervacije slobodnih apartmana:

Upit za rezervaciju upućuje se vlasnicima apartmana (e-mailom, putem telefona ili osobno). Vlasnici apartmana odgovaraju na upit i ako je odgovor pozitivan, onda se vlasnici apartmana obvezuju zadržati slobodnim apartman u razdoblju koje je dogovoreno s gostima sve do njihovog dolaska. Negativan odgovor na upit: vlasnici apartmana su ovlašteni odbiti upit iz bilo kojeg razloga.

Podmirenje računa:

Svi računi trebaju biti podmireni u prvom satu prvog dana dolaska gostiju u apartman, inače će gosti morati napustiti apartman, a njihov predujam (ako je ranije uplaćen) će vlasnici apartmana zadržati. Podmirenje računa uključuje plaćanje cijelog iznosa usluge smještaja, umanjenog za predujam. Povrat novca: Nema povrata novca nakon što su gosti počeli koristiti apartman, odnosno nakon što su podmirili račun, bez obzira na okolnosti.

Kućni red:

Boravak u apartmanima započinje u 13 sati prvog dana boravka, a završava se u 10 sati posljednjeg dana boravka. Posljednji dan boravka (dan napuštanja apartmana) ne računa se u ukupni broj dana boravka.


Adresa: Stjepana Radića 23, 21334 Zaostrog, Hrvatska

Zemljopisni položaj

Zaostrog je mjesto u sastavu Općine Gradac, koja teritorijalno i administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ima oko 380 stanovnika, koji su se oduvijek bavili poljoprivredom i ribarstvom, a u novije vrijeme i iznajmljivanjem apartmana. Susjedna mjesta su Brist, Drvenik, Gradac i Podaca. Nalazi se u južnom dijelu makarskog primorja. Mjesto je dobilo ime po tvrđavi Ostrog koja se spominje još za vrijeme cara Konstantina Porfirogeneta.

Zaostroški samostan

U Zaostrogu se nalazi preko petsto godina star franjevački samostan koji je karakterističan po visokom zvoniku. U samostanu turisti mogu razgledati muzej u kojem se nalazi etno zbirka, galerija, arhivski fond i knjižnica s oko 20 000 knjiga . U ovom samostanu je stvarao i poznati hrvatski pjesnik, književnik i filozof fra Andrija Kačić Miošić te fra Ivan Despot hrvatski književnik i pjesnik. Fra A.K. Miošić u Zaostrogu se školovao, stupio u franjevački red, stvorio sva svoja književna djela, umro, a u samostanu je i pokopan (1760.). Često se samostan u Zaostrogu naziva i "Kačićev samostan". U samostanu se nalazi i stalna galerija slika jednog od najpoznatijih živućih hrvatskih slikara Mladena Veže rođenog u Bristu 1916. godine.

Korisne informacije

Ljetna zbivanja

Diljem Makarske rivijere u ljetnim mjesecima se organiziraju mnogobrojne fešte, koje su specifične po tomu što se na jednom mjestu susretne i po nekoliko tisuća domaćih i inozemnih gostiju koji uživaju u mnogobrojnim ribljim specijalitetima, dalmatinskom pršutu i vinu, a sve skupa bude popraćeno nastupima estradnih umjetnika.

Za goste željne aktivnijeg odmora u neposrednoj blizini je planina Biokovo, koja omogućuje planinarenje i prekrasan pogled na južno-dalmatinske otoke.

Za vrijeme ljetnog odmora, Zaostrog svojim gostima preporuča posjet otoku Zlarinu, na kojem se krajem mjeseca srpnja održava Večer otočnih nota "Bodulska balada", gdje se pjesmom i glazbom dočaravaju otoci, život na njima.

Početkom kolovoza u Gradu Sinju održava se tradicionalna Viteška igra "Sinjska alka".

Za pogledati "Morešku" i "Kumpanju" dovoljno je otići na otok Korčulu, koji se nalazi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Sredinom kolovoza, na rijeci Neretvi (od Metkovića do Ploča - 22,50 km) se održava popularni "Maraton lađa" - amatersko sportsko natjecanje u utrci starih izvornih plovila-lađa, najmasovnije i najgledanije natjecanje u Hrvatskoj.

Zaostrog se nalazi u blizini auto puta, trajektnog pristaništa i aerodroma u obližnjem gradu Splitu, tako da turisti mogu u vrlo kratkom vremenu stići do najudaljenijih destinacija na dalmatinskim otocima i unutrašnjosti Hrvatske.

Apartmani Milka su noviji apartmani među apartmanima Zaostroga.