Apartmani Milka su PROMIJENILI naziv u APARTMANE MARULA. Kliknite OVDJE za prijelaz na nove stranice.

Apartmani


Novouređeni apartmani Milka su smješteni u obiteljskoj kući, na 100 metara udaljenosti od plaže, trgovina, restorana, pošte i autobusnog stajališta.


Svaki apartman nudi smještaj do 4 osobe, uz mogućnost pomoćnog ležaja. U apartmanima se nalazi kuhinja, kupaonica, dvokrevetna spavaća soba, dnevni boravak sa terasom ili balkonom. Apartmani imaju klima uređaj, TV-SAT, hladnjak, Wi-Fi Internet.

Cijene


Kontaktirajte nas i provjerite raspoloživost i cijene.


Cijene za boravak 1-3 dana su +30%.

Dolazak i odlazak gostiju


Smještaj gostiju je na raspolaganju od 14.00 sati na dan dolaska do 10.00 sati na dan odlaska.

Pogodnosti


Parking se nalazi na lokaciji smještaja i za goste apartmana je besplatan.

Gosti imaju besplatan pristup internetu putem bežične Wi-Fi mreže.

U dvorištu se na raspolaganju gostima nalazi roštilj.

Gosti koji ponovno odluče boraviti u Apartmanima Milka ostvaruju popust od 5% !

Obrazac za rezervaciju:

* Apartman broj (1,2 ili 3)
- Broj odraslih
- Broj djece

Polja označena sa * su obvezna

Molimo Vas da ispunite sve potrebne podatke. Hvala!

Postupak rezervacije slobodnih apartmana:

Upit za rezervaciju upućuje se vlasnicima apartmana (e-mailom, putem telefona ili osobno). Vlasnici apartmana odgovaraju na upit i ako je odgovor pozitivan, onda se vlasnici apartmana obvezuju zadržati slobodnim apartman u razdoblju koje je dogovoreno s gostima sve do njihovog dolaska. Negativan odgovor na upit: vlasnici apartmana su ovlašteni odbiti upit iz bilo kojeg razloga.

Podmirenje računa:

Svi računi trebaju biti podmireni u prvom satu prvog dana dolaska gostiju u apartman, inače će gosti morati napustiti apartman, a njihov predujam (ako je ranije uplaćen) će vlasnici apartmana zadržati. Podmirenje računa uključuje plaćanje cijelog iznosa usluge smještaja, umanjenog za predujam. Povrat novca: Nema povrata novca nakon što su gosti počeli koristiti apartman, odnosno nakon što su podmirili račun, bez obzira na okolnosti.

Kućni red:

Boravak u apartmanima započinje u 13 sati prvog dana boravka, a završava se u 10 sati posljednjeg dana boravka. Posljednji dan boravka (dan napuštanja apartmana) ne računa se u ukupni broj dana boravka.


Adresa: Stjepana Radića 23, 21334 Zaostrog, Hrvatska

Zemljopisni položaj

Zaostrog je mjesto u sastavu Općine Gradac, koja teritorijalno i administrativno pripada Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ima oko 380 stanovnika, koji su se oduvijek bavili poljoprivredom i ribarstvom, a u novije vrijeme i iznajmljivanjem apartmana. Susjedna mjesta su Brist, Drvenik, Gradac i Podaca. Nalazi se u južnom dijelu makarskog primorja. Mjesto je dobilo ime po tvrđavi Ostrog koja se spominje još za vrijeme cara Konstantina Porfirogeneta.

Zaostroški samostan

U Zaostrogu se nalazi preko petsto godina star franjevački samostan koji je karakterističan po visokom zvoniku. U samostanu turisti mogu razgledati muzej u kojem se nalazi etno zbirka, galerija, arhivski fond i knjižnica s oko 20 000 knjiga . U ovom samostanu je stvarao i poznati hrvatski pjesnik, književnik i filozof fra Andrija Kačić Miošić te fra Ivan Despot hrvatski književnik i pjesnik. Fra A.K. Miošić u Zaostrogu se školovao, stupio u franjevački red, stvorio sva svoja književna djela, umro, a u samostanu je i pokopan (1760.). Često se samostan u Zaostrogu naziva i "Kačićev samostan". U samostanu se nalazi i stalna galerija slika jednog od najpoznatijih živućih hrvatskih slikara Mladena Veže rođenog u Bristu 1916. godine.

Korisne informacije

Ljetna zbivanja

Diljem Makarske rivijere u ljetnim mjesecima se organiziraju mnogobrojne fešte, koje su specifične po tomu što se na jednom mjestu susretne i po nekoliko tisuća domaćih i inozemnih gostiju koji uživaju u mnogobrojnim ribljim specijalitetima, dalmatinskom pršutu i vinu, a sve skupa bude popraćeno nastupima estradnih umjetnika.

Za goste željne aktivnijeg odmora u neposrednoj blizini je planina Biokovo, koja omogućuje planinarenje i prekrasan pogled na južno-dalmatinske otoke.

Za vrijeme ljetnog odmora, Zaostrog svojim gostima preporuča posjet otoku Zlarinu, na kojem se krajem mjeseca srpnja održava Večer otočnih nota "Bodulska balada", gdje se pjesmom i glazbom dočaravaju otoci, život na njima.

Početkom kolovoza u Gradu Sinju održava se tradicionalna Viteška igra "Sinjska alka".

Za pogledati "Morešku" i "Kumpanju" dovoljno je otići na otok Korčulu, koji se nalazi u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Sredinom kolovoza, na rijeci Neretvi (od Metkovića do Ploča - 22,50 km) se održava popularni "Maraton lađa" - amatersko sportsko natjecanje u utrci starih izvornih plovila-lađa, najmasovnije i najgledanije natjecanje u Hrvatskoj.

Zaostrog se nalazi u blizini auto puta, trajektnog pristaništa i aerodroma u obližnjem gradu Splitu, tako da turisti mogu u vrlo kratkom vremenu stići do najudaljenijih destinacija na dalmatinskim otocima i unutrašnjosti Hrvatske.

Apartmani Milka su noviji apartmani među apartmanima Zaostroga.